030 785 1619

Maaltijden

Maaltijden

Iedere dag kun je bij Mamma Mia Trattoria een keuze maken uit verschillende Italiaanse (pasta-) gerechten die in eigen keuken en met verse ingrediënten bereid worden. Bijvoorbeeld onze verrukkelijke lasagne, kip-penne in parmezaan roomsaus, onze verschillende gevulde ravioli gerechten, de ricotta – spinazie cannelloni (ovengerecht) en natuurlijk niet te vergeten onze (truffel-) pasta’s.

Ons aanbod varieert wekelijks; kom snel langs en laat u verrassen! Al onze gerechten zijn eenvoudig op te warmen in de oven en magnetron; lekker makkelijk en snel op tafel! Ons team staat graag voor u klaar om u zo goed mogelijk te adviseren bij het opwarmen van onze maaltijden en u ontvangt van ons een bereidingsadvies om thuis nog eens rustig na te lezen. Ook hieronder kunt u ons advies altijd terug vinden.

 

Bereidingsadvies maaltijden:

Cannelloni (ovengerecht): Open een stukje van het folie, voeg 2 tot 3 eetlepels water toe en verwarm het gerecht 12 – 15 min. op 180 graden (hetelucht).

Lasagne; Open een klein stukje van het folie; voeg 1 eetlepel water toe en verwarm het gerecht 12-15 min. in de oven op 180 graden (hetelucht) of 4 min. in de magnetron 800/900W.

Andere gerechten: Open een stukje van het folie, voeg 2 tot 3 eetlepels water toe. Meng de pasta met de saus en het water zodat alle pasta met saus omgeven is. Verwarm daarna het gerecht 12 – 15 min. in de oven op 180 graden (hetelucht) of 4 min. in de magnetron 800/900W.

Opmerking: onze bakjes en de folie zijn geschikt om op te warmen in de oven en/of de magnetron. U hoeft niet bang te zijn dat deze gaan smelten …

Buon appetito!!